Partner Revisjon AS har blitt medlem av Crowe Global, et av de største globale nettverkene i verden. Nettverket består av uavhengige firmaer etablert over hele verden med ekspertise innen områder som revisjon, skatt, rådgivning og risikostyring. Crowe har over 200 uavhengige regnskaps- og konsulentselskaper i mer enn 145 land.

Medlemskapet gir Partner Revisjon AS et sterkt globalt fotavtrykk og direkte tilgang til 41.000 høyt erfarne fagpersoner i andre land. Denne utvidede rekkevidden vil gi fordeler til eksisterende kunder med grenseoverskridende interesser og fremtidige kunder som har internasjonale porteføljer.Anne Gudrid Tomterstad, partner og daglig leder i Partner Revisjon AS sier følgende om overgangen til Crowe:

“Partner Revisjon AS ser en økende trend i grensekryssende transaksjoner, og kunder som trenger profesjonell veiledning i utlandet. En viktig sak for vårt firma er å ha et godt profesjonelt nettverk, spesielt i de nordiske landene, så vel som EU og de sentraleuropeiske landene. Ved å bli med i Crowe Global anser vi dette som et utmerket nettverk for oss å lykkes med dette.”

 

 Kamel Abouchakra, Crowe Globals administrerende direktør i Europa, Midtøsten og Afrika, legger til:

“Jeg er veldig glad for å se Crowe vokse i Europa med et firma som virkelig anerkjenner viktigheten av kvalitet i alt de gjør. Partner Revisjon AS blir med i nettverket i en tid med global usikkerhet uten sidestykke. Nå trenger våre kunder mer enn noensinne pålitelige rådgivere som forstår virkningen av disse forholdene og kan tilby skreddersydde, smarte løsninger som hjelper deg med å navigere gjennom dette.”