Emilie Radford kombinerer studier på BI med deltidsjobb hos Partner Revisjon. Hun er strålende fornøyd med ordningen.

– Det er en stor fordel å jobbe ved siden av studiene. Jeg har god nytte av erfaringene fra jobb på skolen. Jeg får en større forståelse for fagene og hvordan ting faktisk fungerer i praksis, sier den unge jenta, som opprinnelig er fra Årnes i Akershus, men som nå er bosatt i nærheten av jobb og studier i hovedstaden.

Regnskap og revisjon

Og det er ikke småtterier Emilie Radford har gitt seg i kast med. Hun tar nemlig en mastergrad i regnskap og revisjon ved Handelshøyskolen BI.

– Jeg sitter og skriver masteroppgaven nå, og blir ferdig med studiene til sommeren.

Ved siden av studiene jobber hun en dag i uken hos Partner Revisjon.

– Jeg jobber som revisormedarbeider, og arbeidsoppgavene mine består derfor hovedsakelig av revisjon av regnskap. I tillegg har jeg kunder som jeg utarbeider årsregnskapet for. Arbeidsoppgavene er varierte, og krever tett kontakt med kundene.

Spennende arbeidsdager

Emilie Radford har jobbet hos Partner Revisjon siden september 2017, og synes ordningen fungerer aldeles strålende.

Jeg ble satt i kontakt med Partner Revisjon gjennom bekjente, og var deretter på et hyggelig intervju før jeg fikk jobben.  Partner Revisjon er en super arbeidsplass. Det er et godt arbeidsmiljø her, og dyktige kolleger som alltid er villige til å hjelpe. Jeg får mye ansvar og får delta i hele revisjonsprosessen. Læringskurven er derfor bratt. Hver arbeidsdag er spennende.

Høye ambisjoner

Det har ikke blitt så mye kvalitetstid med kjæresten og vennene som hun gjerne skulle ønsket de siste årene. Men Emilie mener det er blitt litt bedre etter jul, nå som det er slutt på forelesningene.

– Jeg har høye ambisjoner, og har jobbet veldig hardt de siste fire og et halvt årene. Men jeg synes det er gøy også, og jeg trives veldig med faget.

 

NB! Etter at innlegget ble skrevet har Emilie skrevet kontrakt med Partner Revisjon DA og begynner 15. august 2018